L'Arbre Vert Baba folyékony mosószer, 1,2L

Raktárkészlet: 100 db
L

SCCNFP ajánlása szerint kifejlesztett és az ARCAA allergológusai által jóváhagyott, hipoallergén, folyékony öko mosószer koncentrátum 20 mosáshoz, kifejezetten baba textíliákhoz, ágyneműkhöz.

Fehér és színes ruhákhoz, gépi és kézi mosáshoz egyaránt.
Kartonos kiszerelés kereskedőknek: 4 db/karton

Márkanév:
L'Arbre Vert
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Egy csecsemő érkezése mindig különleges követelményeket támaszt, ami elsősorban a babák bőrét tartja szem előtt és csak másodlagos a környezet kímélese. Ezért elengedhetetlen az olyan mosószer, amely bőrirritációt kizárva egyensúyt teremt a babák finom bőrének megóvása, az alacsony hőmérsékleten való hatékonyság és a környezet kímélése között. 

Ez a pamutkivonattal dúsított hipoallergén mosószer nem tartalmaz enzimeket, a legérzékenyebb bőrhöz is kíméletes, miközben hatásosan távolítja el a makacs foltokat, ételmaradékokat a babák textíliáin, megtartva azok lágyságát.

Ezzel a környezetbarát termékkel nemcsak az engergiafogyasztást csökkenti, de a vízszennyezést is. Válogassa ruháit mindig szín, szennyeződés foka és a textil minősége szerint! Töltse meg teljesen mosógépét! Az adagolásnál vegye figyelembe a víz keménységét és a ruha szennyezettségét! Ajánlott hőmérséklet 30 0C.

Használati utasítás

A mosószert a víz keménységétől és a ruha szennyezettségétől függően adagolja:
- Enyhén, vagy közepesen kemény víz esetén, erősen szennyezett ruhákhoz 60 ml mosószert használjon 4,5 kg ruha mennyiséghez, míg 6 kg ruha mennyiséghez 80 ml mosószer adagolása ajánlott.
8 kg, vagy annál nagyobb tömegű ruhákhoz adjon 105 ml mosószert.
- Kemény víz esetén, erősen szennyezett ruhákhoz az ajánlott adagon felül adjon még 20 ml mosószert. (pl. 4,5 kg mennyiségű erősen szennyezett ruhához 80 ml mosószer szükséges.)

Foltok előkezeléséhez ajánljuk öko folttisztító gélünket. Amennyiben öblítőre van szüksége, használja a L’Arbre Vert öko textilöblítőt.

 

Hasonló termékek
Adatok
Kiszerelés
1,2 liter
Terméktulajdonságok
L'Arbre Vert, mosás, öko, folyékony, hipoallergén, érzékeny bőrre, babáknak, természetes
EAN
3450601036811
Raktárkészlet
100 db
Cikkszám
3450601036811
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!