L'Arbre Vert Folyékony mosószer kapszula érzékeny bőrre - Családbarát, 22db

Raktárkészlet: 43 db
L'Arbre Vert Folyékony mosószer kapszula érzékeny bőrre - Családbarát, 22db

Minden L'Arbre Vert "Családbarát" termék kifejezetten csecsemők és az egész család világánák tisztítására és védelmére szolgál.
ECARF által hitelesített hipoallergén mosószer, mely ideális a legérzékenyebb bőrre az egész család számára, beleértve a babák ruháihoz, ágyneműihez. 22 mosáshoz, fehér és színes ruhákhoz egyaránt, gépi mosáshoz. 1 kapszula = 1 mosás
Kartonos kiszerelés kereskedőknek: 8 db/karton

3 899 Ft
A vásárlás után járó pontok: 39 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Egy csecsemő gondozásába bele tartozik a baba környezetének és ruháinak megóvása, tisztán tartása. Az L'Arbre Vert kék színű "Családbarát" termékei lehetővé teszik a kisgyermekek környezetének tisztán tartását, ugyanakkor alkalmasak az egész család ruháinak, életterének tisztítására is, minimalizálva az irritáció kockázatát.
Az SCCNFP ajánlása szerint kifejlesztett L'Arbre Vert termék minden olyan anyagtól mentes, mely felelős az allergiás bőrért. Hipoallergén, állatokon nem tesztelt formula, mely minimalizálja az allergia kockázatát, miközben tiszteletben tartja a legérzékenyebb bőrtípust is. Optikai fehérítő-, foszfát-, színezék- és izotiazolinon (M.I.T) mentes mosószer 100%-ban újrahasznosítható csomagolásban.
A kapszulával történő adagolással a mosás egyetlen, könnyű mozdulat. A vízben oldódó film kapszula nem hagy maradékot sem a gépben, sem pedig a ruhákon. 30oC-on gyorsan feloldódik és a mosás kezdetétől fogva biztosítja az optimális hatékonságot, megőrízve a ruhák minőségét és színét. Összetételének köszönhetően a textil megőrzi eredeti lágyságát és minimalizálódik a bőr irritációjának a kockázata.

Helyezze a kapszulát közvetlenül a mosogép dobjába a ruhák közé, ne tegye a gép mosószer adagoló rekeszébe! Válassza az előmosás nélküli programot! Kemény víz, erősen szennyezett, valamint 4,5 kg-nál nagyobb ruhák esetén használjon 2 db kapszulát. A kemény víz roncsolhatja a ruhát, használjon szükség esetén L'Arbre Vert öblítőt. Ha a ruhaneműn mósószer maradvány keletkezne, egyszerűen őblítse le forró vízzel!.
Ne használja a kapszulát kézi mosáshoz! A kapszulát száraz kézzel fogja meg, ne nyissa fel, ne törje össze, ne szakítsa ki. Használat után zárja vissza a doboz fedelét! A kapszula felszíne keserű anyaggal van bevonva a gyerekek véletlen lenyelésének megőrzése érdekében, ezért használat után mindig mosson kezet!
1 kapszula=26,4 g

Összetétel


Hasonló termékek
Adatok
Kiszerelés
22 db
Terméktulajdonságok
L'Arbre Vert, mosás, öko, kapszula, hipoallergén, érzékeny bőrre, érzékeny bőrre, családbarát, kék termék, családnak, babáknak, természetes
EAN
3450601031915
Raktárkészlet
43 db
Cikkszám
3450601031915
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!