L'Arbre Vert Textilöblítő utántöltő érzékeny bőrre - Családbarát, 800ml

Raktárkészlet: 47 db
L'Arbre Vert Textilöblítő utántöltő érzékeny bőrre - Családbarát,  800ml

L'Arbre Vert öko textilöblítő utántöltő 53 mosáshoz. ECARF által hitelesített hipoallergén öblítő, mely ideális a legérzékenyebb bőrre az egész család számára, beleértve a babák ruháihoz, ágyneműihez. Megőrzi a ruha rugalmasságát és lágyságát. Fehér és színes ruhákhoz egyaránt.

Minden L'Arbre Vert "Családbarát" termék kifejezetten csecsemők és az egész család világánák tisztítására és védelmére szolgál.

Kartonos kiszerelés kereskedőknek: 8 db/karton

Márkanév:
Kiszerelés:
1 449 Ft
A vásárlás után járó pontok: 14 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Az SCCNFP ajánlása szerint kifejlesztett L'Arbre Vert termék minden olyan anyagtól mentes, mely felelős az allergiás bőrért. Hipoallergén, állatokon nem tesztelt formula, mely minimalizálja az allergia kockázatát, miközben tiszteletben tartja a legérzékenyebb bőrtípust is. Színezék- izotiazolinon (M.I.T. és B.I.T) mentes termék. Veszélyre utaló figyelmeztetések és kockázatmondat nélkül. 100%-ban újrahasznosítható csomagolás.
Megfelelő adagolás és tárolási hömérséklet (20 0C) optimalizálja a termék teljesítményét, minimalizálja az eneregia- és vízfogyasztást, valamint a vízszennyezést.
Használat
Az utántöltőt töltse át az öblítő kimosott üres flakonjába, majd a zacskót is öblítse ki vízzel. A víz keménységétől függően adagolja az öblítőt 4,5 kg ruha esetén:
- közepes keménységű víz esetén gépi mosásnál 15 ml-t használjon, kézi mosásnál 10 ml-t.
- erős keménységű víz esetén gépi mosásnál 30 ml-t használjon, míg kézi mosásnál 15 ml-t.
6 kg-nál nagyobb ruha esetén növelje az öblítő adagolását, kevesebb mennyiség esetén felezze. 1 kupak=40 ml.

Adatok
Kiszerelés
800 ml
Terméktulajdonságok
L'Arbre Vert, mosás, öko, öblítő, hipoallergén, illatmentes, érzékeny bőrre, családbarát, kék termék, családnak, babáknak, utántöltő, természetes
EAN
3450601028694
Raktárkészlet
47 db
Cikkszám
3450601028694
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!