L'Arbre Vert Folyékony öko mosószer érzékeny bőrre - Családbarát, 1,5L

Raktárkészlet: 54 db
L'Arbre Vert Folyékony öko mosószer érzékeny bőrre - Családbarát, 1,5L

Folyékony öko mosószer koncentrátum 33 mosáshoz. Minden L'Arbre Vert "Családbarát" termék kifejezetten csecsemők és az egész család világánák tisztítására és védelmére szolgál. ECARF által hitelesített hipoallergén mosószer, mely ideális a legérzékenyebb bőrre az egész család számára, beleértve a babák ruháihoz, ágyneműihez. Fehér és színes ruhákhoz, gépi és kézi mosáshoz egyaránt.
Kartonos kiszerelés kereskedőknek: 6 db/karton

3 499 Ft
A vásárlás után járó pontok: 35 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Az SCCNFP ajánlása szerint kifejlesztett L'Arbre Vert termék minden olyan anyagtól mentes, mely felelős az allergiás bőrért. Hipoallergén, állatokon nem tesztelt formula, mely minimalizálja az allergia kockázatát, miközben tiszteletben tartja a legérzékenyebb bőrtípust is. Optikai fehérítő-, foszfát-, színezék- és izotiazolinon (M.I.T) mentes mosószer.
A környezetre gyakorolt kisebb hatás érdekében a 66 ml-es adagolás a hatékonyság veszélyeztetése nélkül 45 ml-re módosult, mellyel ebben a kiszerelésben 33 mosásra elegendő mennyiséget kapunk.

Válogassa a ruhát szennyezettségi fok és anyag típusa szerint. Szükség esetén kezelje a foltokat mosás előtt, melyhez ajánljuk az L'Arbre Vert folttisztító gélünket vagy a sprayt. Használjon lágyítót az érzékeny anyagok megóvása érdekében. Ne keverje az L'Arbre Vert mosószert más mosószerrel.
Gépi mosás esetén, a mosószert a víz keménységétől és a ruha szennyezettségétől függően adagolja:
- közepes keménységű víz esetén, átlagosan szennyezett ruhákhoz adjon 45 ml mosószert 4,5 kg ruhához; 60 ml mosószert 6 kg ruhához, 80 ml mosószert 8 kg feletti ruhához.
- kemény víz esetén, erősen szennyezett ruhákhoz növelje a fenti mennysiégeket 15 ml mosószerrel.
Amennyiben öblítőre van szüksége, használja a L’Arbre Vert Öko textilöblítőt.
Megfelelő adagolással, az ajánlott minimális mosási hőmérsékletet betartva (30 0C), a mosógép teljes terhelése mellett minimalizálja az energia- és vízfogyasztást és csökkenti a vízszennyezést.

 

Hasonló termékek
Adatok
Kiszerelés
1,5 liter
Terméktulajdonságok
L'Arbre Vert, mosás, öko, folyékony, hipoallergén, érzékeny bőrre, érzékeny bőrre, családbarát, kék termék, családnak, babáknak, természetes
EAN
3450601031793
Raktárkészlet
54 db
Cikkszám
3450601031793
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!