L'Arbre Vert folyékony mosószer finom és gyapjú textíliákhoz 1,2L

Raktárkészlet: 66 db
L'Arbre Vert folyékony mosószer finom és gyapjú textíliákhoz 1,2L

Folyékony hipoallergén mosószer koncentrátum 20 mosáshoz, kifejezetten finom és gyapjú textíliákhoz. Gondoskodik a ruha minden száláról, (gyapjú, pamut, selyem) rugalmassságáról és puhaságáról, növényi frissességet és édes virágillatot hagyva maga után. 

Kartonos kiszerelés kereskedőknek: 4 db/karton

Márkanév:
L'Arbre Vert
2 999 Ft
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Az SCCNFP ajánlása szerint kifejlesztett L'Arbre Vert termék minden olyan anyagtól mentes, mely felelős az allergiás bőrért. Hipoallergén, állatokon nem tesztelt formula, mely minimalizálja az allergia kockázatát, miközben tiszteletben tartja a legérzékenyebb bőrtípust is. Optikai fehérítő-, foszfát-, színezék- és izotiazolinon (M.I.T) mentes mosószer.
100%-ban újrahasznosítható csomagolás, a környezet terhelésének csökkentése érdekében.

Használat

Válogassa a ruhát szennyezettségi fok és anyag típusa szerint. Szükség esetén kezelje a makacs foltokat mosás előtt, melyhez ajánljuk az L'Arbre Vert folttisztító gélünket vagy a sprayt. Kemény vízben a ruhaszálak durvává válhatnak, ezért fontolja meg a textilöblítő használatát. Ne keverje az L'Arbre Vert mosószert más mosószerrel.
Az adagolásnál vegye figyelembe a víz keménységét és a ruha szennyezettségét:
- Enyhén, vagy közepesen kemény víz esetén, kevésbé szennyezett ruhákhoz 60 ml mosószert használjon 2,5 kg ruha mennyiséghez, míg 3,5 kg ruha mennyiséghez 80 ml mosószer adagolása ajánlott.
4,5 kg, vagy annál nagyobb tömegű ruhákhoz adjon 110 ml mosószert.
- Kemény víz esetén, vagy erősen szennyezett ruhákhoz az ajánlott adagon felül adjon még 20 ml mosószert. (pl. 4,5 kg mennyiségű erősen szennyezett ruhához 80 ml mosószer szükséges.)

Amennyiben öblítőre van szüksége, használja a L’Arbre Vert Öko textilöblítőt.
Megfelelő adagolással, a mosógép teljes terhelése mellett minimalizálja az energia- és vízfogyasztást és csökkenti a vízszennyezést.

 

Adatok
Kiszerelés
1,2 liter
Terméktulajdonságok
L'Arbre Vert, mosás, öko, folyékony, hipoallergén, természetes, kényes ruhákhoz, gyapjú ruhákhoz, finom textíliákhoz, finom mosószer
EAN
3450601036859
Raktárkészlet
66 db
Cikkszám
3450601036859
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!