L'Arbre Vert Folyékony öko mosószer utántöltő növényi szappannal, virág illattal, 1,5L

Raktárkészlet: 100 db
L'Arbre Vert Folyékony öko mosószer utántöltő növényi szappannal, virág illattal, 1,5L

Hipoallergén öko L'Arbre Vert mosószer koncentrátum 33 mosáshoz, fehér és színes ruhákhoz, gépi és kézi mosáshoz egyaránt. Kellemes virágos illattal.
Kartonos kiszerelés kereskedőknek: 6 db/karton

2 999 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Az SCCNFP ajánlása szerint kifejlesztett L'Arbre Vert termék minden olyan anyagtól mentes, mely felelős az allergiás bőrért. Hipoallergén, állatokon nem tesztelt formula, mely minimalizálja az allergia kockázatát, miközben tiszteletben tartja a legérzékenyebb bőrtípust is. Optikai fehérítő-, foszfát-, színezék- és izotiazolinon (M.I.T) mentes mosószer.
A környezetre gyakorolt kisebb hatás érdekében a 66 ml-es adagolás a hatékonyság veszélyeztetése nélkül 45 ml-re módosult, mellyel ebben a kiszerelésben 33 mosásra elegendő mennyiséget kapunk.

Az utántöltőt töltse át az öko mosószer vízzel kiöblített flakonjába, majd a zacskót is mossa ki! Nem kell vízzel higítani!
Válogassa a ruhát szennyezettségi fok és anyag típusa szerint. Szükség esetén kezelje a foltokat mosás előtt, melyhez ajánljuk az L'Arbre Vert folttisztító gélünket vagy a sprayt. Használjon lágyítót az érzékeny anyagok megóvása érdekében. Ne keverje az L'Arbre Vert mosószert más mosószerrel.
Gépi mosás esetén, a mosószert a víz keménységétől és a ruha szennyezettségétől függően adagolja:
- közepes keménységű víz esetén, átlagosan szennyezett ruhákhoz adjon 45 ml mosószert 4,5 kg ruhához; 60 ml mosószert 6 kg ruhához, 80 ml mosószert 8 kg feletti ruhához.
- kemény víz esetén, erősen szennyezett ruhákhoz növelje a fenti mennysiégeket 15 ml mosószerrel.
Amennyiben öblítőre van szüksége, használja a L’Arbre Vert Öko textilöblítőt.
Megfelelő adagolással, az ajánlott minimális mosási hőmérsékletet betartva (30 0C), a mosógép teljes terhelése mellett minimalizálja az energia- és vízfogyasztást és csökkenti a vízszennyezést.

Összetétel

5 - 15% anionos felületaktív anyag, nem ionos felületaktív anyagok, szappan; <5% polikarboxilát. Tartalmaz továbbá: enzimek, illatanyag.

Adatok
Kiszerelés
1,5 liter
Terméktulajdonságok
L'Arbre Vert, mosás, öko, folyékony, hipoallergén, virág, utántöltő, természetes
EAN
3450601032691
Raktárkészlet
100 db
Cikkszám
3450601032691
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!