L'Arbre Vert Folyékony öko mosószer utántöltő növényi szappannal, 1,5L

Raktárkészlet: 0 db
L'Arbre Vert Folyékony öko mosószer utántöltő növényi szappannal, 1,5L

L'Arbre Vert utántöltő mosószer 33 mosáshoz, fehér és színes ruhákhoz, gépi és kézi mosáshoz egyaránt.
Kartonos kiszerelés kereskedőknek: 6 db/karton

2 999 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Az SCCNFP ajánlása szerint kifejlesztett L'Arbre Vert termék minden olyan anyagtól mentes, mely felelős az allergiás bőrért. Hipoallergén, állatokon nem tesztelt formula, mely minimalizálja az allergia kockázatát, miközben tiszteletben tartja a legérzékenyebb bőrtípust is. Optikai fehérítő-, foszfát-, színezék- és izotiazolinon (M.I.T) mentes mosószer.
A környezetre gyakorolt kisebb hatás érdekében a 66 ml-es adagolás a hatékonyság veszélyeztetése nélkül 45 ml-re módosult, mellyel ebben a kiszerelésben 33 mosásra elegendő mennyiséget kapunk.

Az utántöltőt töltse át az öko mosószer vízzel kiöblített flakonjába, majd a zacskót is mossa ki! Nem kell vízzel higítani!
Válogassa a ruhát szennyezettségi fok és anyag típusa szerint. Szükség esetén kezelje a foltokat mosás előtt, melyhez ajánljuk az L'Arbre Vert folttisztító gélünket vagy a sprayt. Használjon lágyítót az érzékeny anyagok megóvása érdekében. Ne keverje az L'Arbre Vert mosószert más mosószerrel.
Gépi mosás esetén, a mosószert a víz keménységétől és a ruha szennyezettségétől függően adagolja:
- közepes keménységű víz esetén, átlagosan szennyezett ruhákhoz adjon 45 ml mosószert 4,5 kg ruhához; 60 ml mosószert 6 kg ruhához, 80 ml mosószert 8 kg feletti ruhához.
- kemény víz esetén, erősen szennyezett ruhákhoz növelje a fenti mennysiégeket 15 ml mosószerrel.
Amennyiben öblítőre van szüksége, használja a L’Arbre Vert Öko textilöblítőt.
Megfelelő adagolással, az ajánlott minimális mosási hőmérsékletet betartva (30 0C), a mosógép teljes terhelése mellett minimalizálja a hulladék keletkezését, az energia- és vízfogyasztást és csökkenti a vízszennyezést.

Összetétel
5 - 15% anionos felületaktív anyag, nem ionos felületaktív anyagok, szappan; <5% polikarboxilát. Tartalmaz továbbá: enzimek, illatanyag.

Adatok
Kiszerelés
1,5 liter
Terméktulajdonságok
L'Arbre Vert, mosás, öko, folyékony, hipoallergén, utántöltő, természetes
Raktárkészlet
0 db
Cikkszám
3450601031731
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!