Tippek, tanácsok

Hagyományos tisztítószerek kezdőknek: Szódabikarbóna

A számunkra megfelelő tisztítószerek kiválasztása mindig nehéz feladat. Fontos szempont lehet a hatékonyság, a megbízhatóság és a környezetre mért hatás is. Cikksorozatunkban a hagyományos tisztítószereket térképezzük fel, amelyek vegyszermentes hatóanyagokkal segítenek neked a takarításban, így kímélik a környezetet és a vízhálózatot egyaránt, mellesleg nem tartalmaznak egészségre káros anyagokat.

2022.02.10 14:26
Márk
Bőröd az őröd

A bőr a legnagyobb szervünk, a védekezésben meghatározó szerepet tölt be, tulajdonképpen a védvonala az emberi szervezetnek a külső behatásoktól. Képzeljük úgy el, mint egy várfalat, amit folyamatosan bombáznak, így egy idő után legyengül, veszít az ellenálló képességéből.

Mivel bőrünk a kórokozókkal szembeni védekezésben, a hő és folyadékháztartás szabályozásában is aktívan részt vesz érdemes ápolni és vigyázni rá. Blogbejegyzésünkben szeretnénk segíteni nektek néhány jó tanáccsal, tippel annak érdekében, hogy profi módon védhesd meg az érzékeny bőrödet.

Takarítani ideális esetben szinte mindenki tud. De vajon tudunk-e okosan takarítani? Belegondoltunk már, hogy mennyi vizet, vegyszert használunk, a felületnek a megfelelő eszközzel, megfelelő sorrendben esünk-e neki, vagy alkalmazzuk-e a színkódos takarítást? Némi odafigyeléssel okosan, takarékosan, de még környezetkímélően is rendbe tehetjük közvetlen életterünket.

Blogbejegyzésünkben szeretnénk hasznos tanácsokkal ellátni titeket, hogy hatákonyan és környezetkímélően tudjatok takarítani.