L'Arbre Vert folyékony mosószerkapszula növényi szappannal 22db

Raktárkészlet: 38 db
larbre-vert-folyekony-mososzer-kapszula-22db

A L'Arbre Vert hipoallergén mosószerkapszula, természetes alapanyagokból készült, növényi szappannal. A kapszula könnyű és hatékony mosást tesz lehetővé. A vízben gyorsan oldódó filmrétegnek köszönhetően a kapszula a mosás megkezdésekor azonnal felszabadítja hatóanyagait. Fehér és színes ruhákhoz használható. Már 30°C-tól hatékony, csökkentve ezzel a felhasznált energia mennyiségét. Az SCCNFP ajánlása szerint kifejlesztett L'Arbre Vert hipoallergén mosószert az allergia kockázatának minimalizálására tervezték. Nem tartalmaz optikai fehérítőket, színezékeket, metil-izotiazolinonokat vagy származékokat (MIT). Ezt a terméket az ARCAA (Association de Recherche Clinique en Allergologie et Asthmologie) független allergológus orvosai jóváhagyták. Friss, természetes illattal. Újratölthető flakonos kiszerelésben is kapható, tegyünk együtt környezetünkért a tudatos választással! A készítményt nem tesztelték állatokon.


Kartonos kiszerelés kereskedőknek: 8 db/karton

Márkanév:
L'Arbre Vert
3 899 Ft
A vásárlás után járó pontok: 39 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Kiszerelés: 580,8 g (22 kapszula) = 22 mosás

1 kapszula=26,4 g


Felhasználási javaslatok:

Ajánlott hőmérséklet 30 °C.

Helyezze a L'Arbre Vert mosókapszulát a gép dobjába, majd tegye bele a mosni kívánt ruhákat!

Nagyon kemény víz vagy erősen szennyezet ruhákhoz helyezzen 2 mosókapszulát gép dobjába, majd tegye bele a mosni kívánt ruhákat!

A 4,5 kg-nál nagyobb kapacitású gépeknél 2 mosókapszulát használjon.


Figyelmeztetések:

Ha maradványok maradnak a ruhákon, egyszerűen öblítse ki forró vízzel. Ne hagyja gyermekek számára elérhető közelségben! Ne tegye az adagot a termék tartályába! Ne használja kézmosásra! Száraz kézzel kezelje! Minden használat után szorosan zárja le a dobozt! Használat után mosson kezet! Ne nyissa ki, ne tépje fel, ne törje össze és ne lyukassza ki! 


Amennyiben öblítőre van szüksége, használjon L’Arbre Vert öko textilöblítőt a mosáshoz. Foltok előkezeléséhez ajánljuk a L'Arbre Vert öko folttisztító gélünket. Ezzel a környezetbarát termékkel nemcsak az energiafogyasztást csökkentheti, de a vízszennyezést is. Válogassa ruháit mindig szín, szennyeződés foka és a textil minősége szerint! Töltse meg teljesen mosógépét! Az adagolásnál vegye figyelembe a víz keménységét és a ruha szennyezettségét!


Összetétel:
>30% nem ionos felületaktív anyag; 5-15% anionos felületaktív anyag, szappan, enzimek (amylase, protease, celluláz), illatanyag.


Származási hely: Franciaország

Hasonló termékek
Adatok
Terméktípus
Mosószerkapszula
Előállítás
Öko
Megoldás
Fehér ruhák, Színes ruhák
Alkalmazási hely
Ruhák
Illat
Természetes
Kiszerelés
22 db
EAN
3450601026058
Raktárkészlet
38 db
Cikkszám
3450601026058
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!