L'Arbre Vert folyékony öko mosószer Érzékeny bőrre 1,5L

L'Arbre Vert folyékony öko mosószer Érzékeny bőrre 1,5L

A L'Arbre Vert Bőrbarát és Családbarát hipoallergén folyékony mosószere óvja a család bőrét minden mosásnál, tekintettel a babaruhákra és az érzékeny bőrüekre egyaránt. A legérzékenyebbek számára kifejlesztett ökológiai mosószer nem tartalmaz optikai fehérítőket, foszfonátokat, enzimeket, színezékeket és metil-izotiazolinonokat vagy származékait (MIT) sem. Az SCCNFP ajánlása szerint kifejlesztett L'Arbre Vert termék minden olyan anyagtól mentes, mely felelős az allergiás bőrért. Már 20°C-tól hatékony, csökkentve ezzel a felhasznált energia mennyiségét. A flakon utántölthető, amivel együtt tehetünk a környezetünk védelméért. Az utántöltő formátummal pénzt takarít meg és védi a környzetet, mivel 70%-kal csökkenti a felhasznált műanyagot. A készítményt nem tesztelték állatokon. ECARF által tanúsított. Ecolabel által tanúsított: FR/006/002 


Kartonos kiszerelés kereskedőknek: 6 db/karton

Márkanév:
L'Arbre Vert
4 600 Ft
A vásárlás után járó pontok: 35 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Kiszerelés: 1,5 L = 33 mosás


Felhasználási javaslatok

A víz keménységétől és a ruha szennyezettségétől függően adagolj az optimális hatás érdekében. Ajánlott hőmérséklet: 20 °C.

Enyhén, vagy közepesen kemény víz esetén, erősen szennyezett ruhákhoz:

45 ml mosószert használj 4,5 kg ruha mennyiséghez, míg 6 kg ruha mennyiséghez 60 ml mosószer adagolása ajánlott. 8 kg, vagy annál nagyobb tömegű ruhákhoz adj 80 ml mosószert.


Kemény víz esetén, erősen szennyezett ruhákhoz:

Az ajánlott adagon felül adj még hozzá 20 ml mosószert. (pl.: 4,5 kg mennyiségű, erősen szennyezett ruhához 65 ml mosószer szükséges.)


Foltok előkezeléséhez próbáld ki a L'Arbre Vert öko folttisztító gélt is! 

Az extra puhaságért pedig használj L’Arbre Vert ökologikus frissítő textilöblítőt a mosáshoz. Ezzel a környezetbarát termékkel nem csak az energiafogyasztást csökkented, még a vízszennyezést is. Válogasd a ruháid mindig szín, szennyeződés foka és a textil minősége szerint! Töltsd meg teljesen mosógépét! Az adagolásnál vedd figyelembe a víz keménységét és a ruha szennyezettségét! A környezetre gyakorolt kisebb hatás érdekében a korábban javasolt mennyiség a hatékonyság csökkenése nélkül 66 ml-ről 45 ml-re módosult, így ebben a kiszerelésben 33 mosásra elegendő mennyiséget kaphat.


Összetétel:
5 - 15% anionos felületaktív anyag, nem ionos felületaktív anyagok, szappan, <5% polikarboxilát, illatanyag.


Származási hely: Franciaország

Hasonló termékek
Adatok
Terméktípus
Folyékony mosószer
Előállítás
Öko
Megoldás
Fehér ruhák, Színes ruhák, Érzékeny bőr
Alkalmazási hely
Ruhák, Babaruhák
Alapanyag
min. 90% természetes
Illat
Természetes
Kiszerelés
1,5 liter
EAN
3450601031793
Cikkszám
3450601031793
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
mypos_eu