Cauvin, az ízek forrása

2021.05.25 09:24
Paella

paella a leghíresebb spanyol étel. A sáfránnyal ízesített ételspecialitás regionális eredetű, ami azonban napjainkra Spanyolország nemzeti eledelévé vált.

Ez a recept Cauvin olívaolajjal készült.

Grillezett rák vanília szószban

Ez a recept Cauvin Bio fehérborecettel valamint Cauvin Bio extra szűz repceolajjal készült

Tagliatelle szarvasgombás szőlőmagolajjal és pecorinovál

Ez a recept Cauvin szarvasgombás szőlőmagolajjal készült

2021.05.25 09:28
Lazacos tartár

Ez a recept Cauvin Bio Avokádóolajjal készült

2021.05.25 09:29
Poke bowl

A Poke bowl Hawaii nemzeti étele. Neve egy vágástechnikát jelöl. Tradicionálisan friss hallal, színes zöldségekkel és mesés szószokkal készül, amiket egy tálban kevernek össze.

Ez a recept Cauvin Bio szezámolajjal készült

2021.05.25 09:34
Gnocchi

Ez a recept Cauvin olívaolajjal készült

2021.05.25 09:35
Sült édesburgonya

Ez a recept Cauvin Bio extraszűz napraforgóolajjal készült

2021.05.25 09:36
Sütőtök püré

Ez a recept Cauvin Bio tökmagolajjal készült

Marha wok ropogós zöldségekkel

Ez a recept Cauvin olívaolajjal és Cauvin Bio Omega mediterrán 4 olajkeverékkel készült

2021.05.25 10:33
Bruschetta zöld spárgával

Ez a recept Cauvin Selection extraszűz olívaolajjal készült.

2021.05.25 10:36
Pizza

Ez a recept Cauvin Selection szűretlen olívaolajjal készült

Félig átsütött lazac lenolajban

Ez a recept Cauvin Biológiai extraszűz olívaolajjal, Cauvin Bio lenolajjal készült.

2021.05.25 10:39

Ez a recept Cauvin szőlőmagolajjal, valamint Cauvin Bio omega mediterán 4 olajkeverékkel készült

Quinoa lepények cukkinival és parmezánnal

Ez a recept Cauvin kókuszolajjal készült

2021.05.25 10:48
Lecsó

Ez a recept Cauvin Biológiai extraszűz olívaolajjal készült

2021.05.25 10:48
Spaghetti diós pesztóval

Ez a recept Cauvin Dióolajjal készült

2021.05.25 10:50
Bourguignonne-i fondü

A burgundi húsfondü (Fondue Bourguignonne) neve ellenére a svájci Lausanne-ból származik. 1948-ban a Café Bock tulajdonosát, George Esenweint ihlették meg bohém barátai, hogy elkészítse első húsfondüjét. Forró olajban sütötték ki a friss marhahúsfalatokat egy jó Burgundy vörösbor mellett, ami végül a nevét is adta az ételnek.

Ez a recept Cauvin Speciális fondue olajjal készült

Kacsamell ibolyával fűszerezve

Ez a recept Cauvin Bio ibolyás olívaolajjal, valamint Cauvin Bio balzsamecettel készült

2021.05.25 10:56
Édesburgonya püré

Ez a recept Cauvin Dióolajjal készült

2021.05.25 10:57
Falafel

falafel hagyományosan csicseriborsóból készülő golyó vagy fasírt. A Közel-Keletről ered, a halal étkezés fontos része. Mára az egész világon elterjedt, különösen a vegetáriánus és makrobiotikus étrendek követői között.

Ez a recept Cauvin mentás olívaolajjal, valamint Cauvin Selection Arbequine olajjal készült

Póréhagyma fondue köménnyel

Ez a recept Cauvin Bio köményes szezámolajjal készült

Curryben pácolt csirke nyársak

Ez a recept Cauvin Bio currys olívaolajjal készült.

Serpenyőben sütött fésűkagyló

Ez a recept Cauvin Bio omega mediterrán 4 olajkeverékkel készült

2021.05.25 11:07
Sushi

szusi főtt, ecetes rizs, amit leggyakrabban hallal vagy más tengeri eredetű élelmiszerrel együtt tálalnak. A közhiedelemmel ellentétben nem nyers halat jelent (ennek japán neve szasimi), bár ez is gyakori összetevője.

Ez a recept Cauvin Bio almaecettel készült.

Hagymás petrezselymes cukkini stir-fry

A stir-fry kínai konyhatechnikai módszer. Az egyforma nagyságúra aprított hozzávalókat kevés, felhevített olajon, wokban készítik el, keverve, illetve dobva-rázva, hirtelen sütve. A Kínából származó módszer ma már világszerte elterjedt.

Ez a recept Cauvin Bio mentás olívaolajjal készült.

 

2021.05.25 11:14
Sült tészta rákkal

Ez a recept Cauvin Bio szezámolajjal készült.

2021.05.25 11:15

Ez a recept Cauvin Bio almaecettel készült.

2021.05.25 11:16
Csirke falatkák

Ez a recept Cauvin Bio sütőolajjal készült.

Paradicsom mozzarellával és bazsalikommal

Ez a recept Cauvin Millésime extra szűz olívaolajjal, valamint Cauvin Bio balzsamecettel készült.

2021.05.20 15:12
Bagel

Ez a recept Cauvin Arbequina olívaolajjal készült

2021.05.20 15:09
Paradicsomos toast

Ez a recept Cauvin Arbequina olívaolajjal készült

2021.05.20 15:05
Hummusz

hummusz egy krémes állagú közel-keleti étel, melyet csicseriborsóból és tahiniből készítenek. Neve arab eredetű és csicseriborsót jelent. 

Ez a recept Cauvin Discovery pirított szezámolajjal készült

2021.05.20 15:16
Tengeri keszeg ceviche

Peru legnépszerűbb étele, könnyen, főzés nélkül elkészíthető.

Ez a recept Cauvin organic sárgarepce olajjal készült

Paradicsomos vöröshagymás saláta

Ez a recept Cauvine Bio olívaolaj balzsamecettel felhasználásával készült.

2021.05.20 15:21
Tapenade

Ez a recept Cauvin olívaolajjal készült

2021.05.20 15:22
Házi majonéz

Ez a recept Cauvin organikus szűz napraforgóolaj valamint Cauvin organikus fehérborecet felhasználásával készült

2021.05.20 15:23
Kecskesajt saláta

Ez a recept Cauvin balzsamecet valamit Cauvin organikus fűszerező repce és olívaolaj felhasználásával keszült.

Avokádós, paradicsomos, fetasajtos saláta

Ez a recept Cauvin Mediterrán 4 olajleverékkel készült

Focaccia koktélparadicsommal

Ez a recept Cauvin Arbequine olajjal készült

2021.05.20 15:29
Görög saláta

Ez a recept Cauvin Organikus kétfázisú olívaolaj balzsamecettel felhasználásával készült.

2021.05.20 15:30
Dióolajos kenyér

Ez a recept Cauvin dióolajjal készült

2021.05.20 15:32
Gombás carpaccio

A carpaccio olasz eredetű előétel, amely vékonyra szeletelt húst vagy halat tartalmaz. Tipikusan marha, borjú, szarvas, lazac vagy tonhal húsából készül.

Ez a recept Cauvin extra szűz repceolajjal, valamint Cauvin Organikus Pgi Modena balzsamecettel készült

Paradicsomos, kaliforniai paprikás tabbouleh

A tabulé szó az arabban ízesíteni, fűszerezni jelentéssel bír. Nagyon finom, igazi frissítő finomság, érdemes kipróbálni.

Ez a recept Cauvin Avokádóolajjal készült

2021.05.20 15:37
Fésűkagyló Sashimi

Szasimi a japán konyha egyik hagyományos fogása. Mindig nagyon friss halat választanak hozzá, majd elkészítése után művészi módon helyezik el a tálon. Általában szójaszósszal fogyasztják.

Ez a recept Cauvin Biológiai extra szűz olívaolajjal, valamit Cauvin bio kendermagolajjal készült

2021.05.20 15:43
Hagyma confit vörösborban

Confit francia eredtű szó, tartósítást jelent. Így neveznek minden olyan ételt melyet lassan, alacsony lángon főznek tartósítás céljából.

Ez a recept Cauvin Bio extra szűz napraforgóolajjal, valamint Cauvin Bio vörösborecettel készült.

Quinoás, grillezett padlizsános saláta

Ez a recept Cauvin Bio lenolajjal, Cauvin Bio balzsamecettel, valamint Cauvin Selection Bio szűretlen extra szűz olívaolajjal készült.

2021.05.20 14:30
Francia pirítós

Ez egy Cauvin Bio extra szűz argánolajjal készült recept

2021.05.20 14:29
Tripla csokis keksz

Ez egy Cauvin kókuszolajjal készült recept

Citromos gyömbéres financier

financier eredetileg a francia pénzemberek (és nem a fináncok) csemegéje. Párizsban, egy tőzsde mögötti cukrászdában kezdték készíteni, nevét onnan kapta, hogy bankókra, aranytömbökre hasonlít.

Ez egy Cauvin Bio citromos olívaolajjal készült recept

2021.05.20 14:32
Palacsinta

Ez egy Cauvin Törökmogyoróolaj mogyoróval olaj felhasználásával készült recept

2021.05.20 14:36
Répatorta

Ez egy Cauvin Bio camelina olajjal, valamint Cauvin repce és diólajjal készült recept

2021.05.20 14:37
Banánkenyér

Ez egy Cauvin Bio kókuszolajjal készült recept

 

Eper sorbet bazsalikommal és olívaolajjal

Ez egy Cauvin Biológiai extra szűz olívaolajjal készült recept

2021.05.20 12:39
Eper saláta olívaolajjal

Ez egy Cauvin Bio extra szűz olívaolajjal készült recept

 

2021.05.20 14:12
Epres morzsasüti
Ez egy Cauvin Törökmogyoróolajjal keszült recept.
2021.05.20 12:39
Brownie

Ez egy Cauvin Bio dióolajjal készült recept

 

 

 

2021.05.20 12:41
Amerikai Palacsinta

Ez egy Cauvin Törökmogyoróolajjal készült recept

2021.05.20 12:28
Mandulás granola

Ez egy Cauvin kókuszolajjal készült recept