L'Arbre Vert Öko mosogatógép tabletta, 30db

Raktárkészlet: 32 db
L'Arbre Vert Öko mosogatógép tabletta, 30db
Minden az egyben L'Arbre Vert mosogatógép tabletta vízben oldódó fóliában, öblítő és só funkcióval. Egyszerre tisztít, öblít és biztosítja a természetes ragyogást már 45°C-on. 30 alkalomra elgendő tabletta.
Kartonos kiszerelés: 7 db/karton
Márkanév:
L'Arbre Vert
2 999 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Biztonsági adatlap
Részletek
Az L'Arbre Vert mosogatógép tabletta különösen hatákony azokon a területeken ahol a víz keménysége közepes, vagyis <25°TH. Ebben az esetben nem szükséges öblítőszer és só használata. Ha a víz keménysége legalább 25°TH, akkor a gyártó szerinti utasításnak megfeleően járjon el és használjon öblítőszert, valamint sót, hogy elkerülje a vízkő lerakódást. A maximális hatékonyság érdekében tartsa be a mosogatógép használatának szabályait.
Használat
Fóliával együtt helyezze a tablettát száraz kézzel a gép mosószeres rekeszébe. A fólia vízben oldódó, nem kell eltávolítani. Előmosásnál ne használjon tablettát. Alacsony hömérsékleten, maximum 50°C-on mosogasson. Tartsa be az ajánlott adagra vonatkozó utasításokat, az energiafogyasztás, a vízszennyezés és a környezetszennyezés csökkentése érdekében. A poharakat speciális programon mosogassa. Ne használja kristály poharak, kézzel készített porcelánok, alumínium-, fa-, valamint ezüsttel, illetve arannyal díszített tárgyak mosogatására.
Összetétel
A 648/2004/CE számú Európai Rendelet alapján Nátrium-hirdogén-karbonát; 5-15% oxigénes fehérítőszer; <5% polikarboxilát, nem ionos felületaktív anyag; enzimek (amylase, protease)

A L’Arbre Vert terméke az Európai Unió ökocímke környezetvédelmi kritériumainak megfelel. Nyilvántartási szám: DK/015/001.
Adatok
Kiszerelés
30 db
Terméktulajdonságok
L'Arbre Vert, mosogatás, öko, tabletta, gépi, többfunkciós, természetes
EAN
3450601028458
Raktárkészlet
32 db
Cikkszám
3450601028458
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Biztonsági adatlap

Termék biztonsági adatlapja innen letölthető:

Arbre_Vert_Mosogatogep_tabletta_Biztonsagi_adatlap.pdf