Cauvin, az ízek forrása

Répatorta

2021.05.20 14:36
Répatorta

Ez egy Cauvin Bio camelina olajjal, valamint Cauvin repce és diólajjal készült recept

Répatorta

Hozzávalók:

  • 170g liszt
  • 130g Cauvin Repce és dióolaj
  • 2 evőkanál Cauvin Bio Camelina olaj
  • 3 tojás
  • 3 répa
  • 150g cukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 csomag sütőpor

 

Elkészítés:

  1. Keverjük össze a tojásokat, a cukrot, és a vaníliás cukrot egy robotgéppel
  2. Adjuk hozzá a Cauvin Bio Camelina olajat és a Cauvin Repce és dióolajat
  3. Adjuk hozzá a lisztet és a sütőport keverjük amíg egységes masszát nem kapunk
  4. Reszeljük le a répákat és adjuk hozzá
  5. Előmelegített sütőben 180 fokon 30 percig süssük