Cauvin, az ízek forrása

Kecskesajt saláta

2021.05.20 15:23
Kecskesajt saláta

Ez a recept Cauvin balzsamecet valamit Cauvin organikus fűszerező repce és olívaolaj felhasználásával keszült.

Kecskesajt saláta

 

4 adag

 

 Hozzávalók:

  • 1 saláta (tölgyfalevél, madársaláta, fordros endívia stb.)
  • 150 g felkockázott bacon
  • 1 henger kecskesajt
  • 2 paradicsom
  • 1 baguette (felváltható bármilyen másik kenyérrel)
  • 3 evőkanál Cauvin organikus fűszerező repce és olívaolaj
  • 1 evőkanál Cauvin balzsamecet

 

 Elkészítés:

  1. Melegítsük el a sütőt 200 fokra
  2. Mossuk meg a salátát
  3. Mossuk meg a paradicsomot és szeleteljük fel
  4. Egy serpenyőben pirítsuk meg a bacont
  5. Szeleteljük fel a sajtot és helyezzük rá kenyérszeletekre. Tegyük be a sütőbe 5 percre, hogy a sajt megolvadjon
  6. Helyezzük el egy tányéron a salátát, a paradicsomot a bacont majd helyezzük rá az olvadt sajtos kenyérszeleteket
  7. Hintsük be Cauvin balzsamecettel valamint Cauvin organikus fűszerező repce és olívaolajjal