Cauvin, az ízek forrása

Avokádós, paradicsomos, fetasajtos saláta

2021.05.20 15:25
Avokádós, paradicsomos, fetasajtos saláta

Ez a recept Cauvin Mediterrán 4 olajleverékkel készült

Avokádós, paradicsomos, fetasajtos saláta

 

4 adag

 

 Hozzávalók:

  • 400g bébispenót
  • 2 érett avokádó
  • 200 g fetasajt
  • 200 g koktélparadicsom
  • 3 evőkanál Cauvin Mediterrán 4 olajkeverék
  • 200 g zöld vagy fekete olívabogyó
  • só, bors

 

 Elkészítés:

  1. Öblítsük le majd csepegtessük le a bébispenótot ezután helyezzük közvetlenül a tányérra
  2. Felezzük el az avokádókat majd távolítsuk el a magot és pucoljuk meg. Szeleteljük kis darabokra
  3. Mossuk meg és vágjuk félbe a koktélparadicsomokat
  4. Kockázzuk fel a fetasajtot
  5. Helyezzük az összes összetevőt a tányérra
  6. Öntsük egy tálba a 3 evőkanál Cauvin Mediterrán 4 olajkeveréket és fűszerezzük sóval borssal
  7. Locsoljuk az öntetet a salátára