Cauvin, az ízek forrása

Focaccia koktélparadicsommal

2021.05.20 15:26
Focaccia koktélparadicsommal

Ez a recept Cauvin Arbequine olajjal készült

Focaccia koktélparadicsommal

 

4 adag

 

Hozzávalók:

a focacciához:

  • 25 cl víz
  • 20 g sütőélesztő
  • 420 g liszt
  • 4 cl Cauvin Arbekin olaj

a feltéthez:

  • egy marék koktélparadicsom
  • 2 gerezd fokhagyma
  • oregánó
  • só, bors
  • Cauvin Creative fenyőmag és bazsalikom olaj

 

Elkészítés:

Focaccia:

  1. Melegítsük elő a sütőt 200 fokra
  2. Egy nagy tálba keverjük össze a langyos vizet az élesztővel
  3. Adjuk hozzá a lisztet, a sót és az Cauvin arbekin olajat. Keverjük össze a kezünkkel.
  4. Gyúrjuk össze a tésztát
  5. Terítsük ki a tésztát sütőpapírra a kezünkkel
  6. Terítsük le és hagyjuk kelni 30 percig
  7. Süssük 200 fokon 15-20 percig

Feltét:

  1. Vágjuk félbe a koktélparadicsomokat, pucoljuk meg a fokhagymát és daraboljuk fel
  2. Pirítsuk meg egy serpenyőben Cauvin Creative fenyőmag és bazsalikom olajon a hagymát és a koktélparadicsomot.
  3. Pirítsuk 5 percig
  4. Fűszerezzük sóval, borssal, oregánóval
  5. Öntsük rá a focacciára és tálalhatjuk