Cauvin, az ízek forrása

Paradicsom mozzarellával és bazsalikommal

2021.05.20 15:31
Paradicsom mozzarellával és bazsalikommal

Ez a recept Cauvin Millésime extra szűz olívaolajjal, valamint Cauvin Bio balzsamecettel készült.

Paradicsom mozzarellával és bazsalikommal

 

4 adag

 

Hozzávalók:

  • 4 paradicsom
  • 250 g mozzarella
  • 3 evőkanál Cauvin Millésime extra szűz olívaolaj
  • 1 evőkanál Cauvin Bio Balzsamecet
  • friss bazsalikom
  • só, bors

 

Elkészítés:

  1. Mossuk meg a paradicsomokat és a bazsalikomot
  2. Szeleteljük fel a paradicsomokat és a mozzarellát
  3. Távolítsuk el a bazsalikom leveleket a szárakról
  4. Rendezzük el felváltva a paradicsomot és a mozzarellát a tányéron
  5. Díszítsük bazsalikommal
  6. Fűszerezzük Cauvin Millésime extra szűz olívaolajjal, Cauvin Bio Balzsamecettel, sóval és borssal