Cauvin, az ízek forrása

Quinoás, grillezett padlizsános saláta

2021.05.20 15:48
Quinoás, grillezett padlizsános saláta

Ez a recept Cauvin Bio lenolajjal, Cauvin Bio balzsamecettel, valamint Cauvin Selection Bio szűretlen extra szűz olívaolajjal készült.

Quinoás és grilezett padlizsános saláta

 

4 adag

 

Hozzávalók:

  • 200g quinoa
  • 2 padlizsán
  • 100g szárított paradicsom
  • 100g fetasajt
  • 150g bébispenót
  • 1 hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál Cauvin Selection Bio szűretlen extra szűz olívaolaj
  • 8 evőkanál Cauvin Bio Lenolaj
  • 3 evőkanál Cauvin Bio balzsamecet
  • 1 evőkanál mustár
  • só, bors

Elkészítés:

  1. Forraljunk fel egy lábosban nagy mennyiségű vizet és főzzük meg a quinoát a csomag hátoldalán található leírás szerint
  2. Szeleteljük fel a padlizsánt
  3. Hámozzuk meg és aprítsuk a hagymát és a fokhagymát
  4. Egy serpenyőben melegítsük fel a Cauvin Selection Bio szűretlen extra szűz olívaolajat
  5. Pirítsuk meg a hagymát és grillezzük meg a padlizsánokat. Tegyük félre hűlni