Cauvin, az ízek forrása

Lecsó

2021.05.25 10:48
Lecsó

Ez a recept Cauvin Biológiai extraszűz olívaolajjal készült

Lecsó

 

4 adag

 

Hozzávalók:

  • 4 paradicsom
  • 2 padlizsán
  • 2 hagyma
  • 1 kaliforniai paprika
  • 1 cukkini
  • 2 gerezd fokhagyma
  • rozmaring, kakkukfű
  • Cauvin Biológiai extra szűz olívaolaj

 

Elkészítés:

  1. Mossuk meg a zöldségeket
  2. Szeleteljük fel a cukkinit, a padlizsánt, és a kaliforniai paprikát.
  3. Hámozzuk meg a paradicsomot, szeleteljük fel, majd a hagymákat is
  4. Melegítsük fel a Cauvin Biológiai extra szűz olívaolajat egy serpenyőben és pirítsuk meg benne a hagymát
  5. Adjuk hozzá a padlizsánt, majd a paprikát. Vegyük lejjebb a hőfokot és főzzük 7 percig
  6. Adjuk hozzá a cukkinit majd azt is főzzük 6 percig
  7. Végül a paradicsomot is, és fűszerezzük sóval, borssal, rozmaringgal és kakukkfűvel ízlés szerint
  8. Ezek után alacsony lángon, lefedve főzzük tovább 20 percig