Cauvin, az ízek forrása

Kacsamell ibolyával fűszerezve

2021.05.25 10:55
Kacsamell ibolyával fűszerezve

Ez a recept Cauvin Bio ibolyás olívaolajjal, valamint Cauvin Bio balzsamecettel készült

Kacsamell ibolyával fűszerezve

4 adag

 

Hozzávalók:

  • 2 szelet kacsamell
  • 2 evőkanál Cauvin Bio ibolyás olívaolaj
  • 1 evőkanál Cauvin Bio Balzsamecet
  • 2 evőkanál méz
  • só,bors

 

Elkészítés:

  1. Egy tálban keverjük össze a Cauvin Bio balzsamecetet, a Cauvin Bio ibolyás olívaolajjal és a mézzel
  2. Helyezzük a kacsamelleket egy serpenyőbe és locsoljuk meg az olajos keverékkel majd a tetejébe hosszanti vonalba vágjunk csíkokat
  3. Fűszerezzük sóval, borssal
  4. Fordítsuk le a kacsamelleket és a kifolyó levet locsoljuk mindig vissza a kacsára
  5. Félidőnél fordítsuk meg, hogy a másik fele is meg tudjon sülni
  6. Vegyük le a tűzről és hagyjuk lefedve pár percig
  7. Ha már kicsit hűlt szeleteljük fel és a főzőlével meglocsolva tálaljuk