Cauvin, az ízek forrása

Curryben pácolt csirke nyársak

2021.05.25 11:01
Curryben pácolt csirke nyársak

Ez a recept Cauvin Bio currys olívaolajjal készült.

Curryben pácolt csirke nyársak

 

4 adag

 

Hozzávalók:

  • 500g szeletelt csirke
  • 1 citrom leve
  • 3 evőkanál Cauvin Bio currys olívaolaj
  • só, bors
  • curry
  • 1 mogyoróhagyma

 

Elkészítés:

  1. Kockázzuk fel a csirkét
  2. Facsarjuk ki a citromlevét
  3. Vágjuk fel a mogyoróhagymát és pirítsuk meg a Cauvin Bio currys olívaolajban
  4. Fűszerezzük sóval, borssal, curryvel
  5. Adjuk hozzá a csirkét folyamatos kevergetés mellett
  6. Hagyjuk 5 órát a hűtőben pácolódni
  7. Ha kész nyársaljuk fel őket. Közé rakhatunk zöldségeket pl.: cukkinit, paprikát stb.
  8. Süssük serpenyőben vagy grillen