Cauvin, az ízek forrása

Hagymás petrezselymes cukkini stir-fry

2021.05.25 11:11
Hagymás petrezselymes cukkini stir-fry

A stir-fry kínai konyhatechnikai módszer. Az egyforma nagyságúra aprított hozzávalókat kevés, felhevített olajon, wokban készítik el, keverve, illetve dobva-rázva, hirtelen sütve. A Kínából származó módszer ma már világszerte elterjedt.

Ez a recept Cauvin Bio mentás olívaolajjal készült.

 

Hagymás petrezselymes cukkini stir-fry

4 adag

 

Hozzávalók:

  • 4 cukkini
  • 2 evőkanál Cauvin Bio mentás olívaolaj
  • só, bors

 

Elkészítés:

  1. Mossuk meg majd kockázzuk fel a cukkinit
  2. Adjuk hozzá a Cauvin Bio mentás olívaolajat és serpenyőben süssük közepes lángon 8 percig
  3. Kevergessük folyamatosan majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk