L'Arbre Vert öko mosópor 1,8 kg

Raktárkészlet: 18 db
L'Arbre Vert öko mosópor 1,8 kg

Fedezze fel a L'Arbre Vert öko mosópor kiváló minőségét és fenntartható tulajdonságait! Ez a környezetbarát termék tökéletes választás, ha hatékonyan és kíméletesen szeretné mosni ruháit.

A L'Arbre Vert öko mosópor 1,8 kg-os kiszerelésben érhető el. Ez a nagy kapacitású csomag lehetővé teszi, hogy hosszú ideig élvezhesse a tiszta és friss ruhák varázsát.

A L'Arbre Vert elkötelezett amellett, hogy termékei környezetbarát módon működjenek. Az öko mosópor formulája a természetes összetevők erejére épít, így hatékonyan távolítja el a foltokat és szennyeződéseket, miközben megóvja a ruhákat és a környezetet.

Ez a mosópor ideális minden típusú ruhához, beleértve a színes és fehér ruhákat is. A kíméletes összetétel megőrzi a ruhák színét és anyagát, így ruhái hosszabb ideig megőrzik eredeti állapotukat.

A L'Arbre Vert öko mosópor használata rendkívül egyszerű. Csak töltse be a megfelelő mennyiséget a mosógép adagolójába, és indítsa el a kívánt mosási programot. A termék kiválóan teljesít már alacsony hőfokon is, így energiát és pénzt takaríthat meg.

Továbbá, a L'Arbre Vert elkötelezetten támogatja a fenntarthatóságot. A mosópor nem tartalmaz foszfátokat, színezékeket és szintetikus illatanyagokat, így Ön nyugodt lehet a környezeti lábnyoma miatt.

Vásároljon most egy 1,8 kg-os csomagot a L'Arbre Vert öko mosóporból, és tegyen egy lépést a fenntartható mosás felé. Élvezze a kiváló minőséget, hatékonyságot és a környezetvédelmet egyetlen termékben!

L'Arbre Vert
5 465 Ft
A vásárlás után járó pontok: 273 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Az L'Arbre Vert mosópor 1,8 kg-os kiszerelésben érhető el, és akár 36 mosáshoz elegendő. Ez a nagy kapacitású csomag lehetővé teszi, hogy hosszú ideig élvezhesse a friss és tiszta ruhák kellemes illatát.

A mosópor egyedi tulajdonsága a növényi illat, amelyet magával ragad majd. Az L'Arbre Vert termékcsaládja híres a természetes összetevőkre alapuló termékeiről, amelyek hatékonyan távolítják el a foltokat és szennyeződéseket, miközben kímélik a ruhákat és bőrét. A növényi illat kellemesen friss érzést kölcsönöz a mosott ruháknak, és egyedülálló módon egyesíti az eleganciát és az energiát.

Az L'Arbre Vert mosópor minden típusú ruhához ideális, beleértve a színes és fehér ruhákat is. Kíméletes formulája nem csak hatékonyan távolítja el a foltokat, hanem megőrzi a ruhák színét és struktúráját is. Továbbá, az L'Arbre Vert a környezettudatosság jegyében készült, így termékünk nem tartalmaz foszfátokat, színezékeket és szintetikus illatanyagokat.

Az L'Arbre Vert mosópor használata rendkívül egyszerű. Csak töltse be a mosógép adagolójába a megfelelő mennyiséget, és indítsa el a kívánt programot. A hatékony összetételnek köszönhetően már alacsony hőfokon is kiválóan teljesít.

Ha a környezetbarát és hatékony mosásra törekszik, akkor az L'Arbre Vert mosópor az Ön választása. Ruhái tiszták és frissek maradnak, miközben Ön is hozzájárul a fenntartható életmódhoz.

Vásárolja meg az L'Arbre Vert mosóport 1,8 kg-os kiszerelésben még ma, és tegye próbára a természetes hatékonyságot és a kellemes növényi illatot!

Hasonló termékek
Adatok
Terméktípus
Mosópor
Előállítás
Öko
Megoldás
Fehér ruhák, Színes ruhák
Alkalmazási hely
Ruhák
Alapanyag
min. 90% természetes
Illat
Természetes
Kiszerelés
1,8 kg
EAN
3450601046797
Raktárkészlet
18 db
Vélemények
mypos_eu