Információk kereskedelmi tevékenységet folytatók részére

Kedvezmények:

Amennyiben Ön kereskedő, termékeinket az internetes árnál is kedvezményesebb áron biztosítjuk Önnek. Ezen kívül vásárlásai után pontokat is gyűjthet, amelyeket további kedvezményekre válthat be.


Regisztráció:

  • Fontos, hogy a regisztrációnál Céges fiókként regisztráljon. A kedvezményes árakat bejelentkezés után láthatja a webshopon.
  • A kedvezményes árakat csak az adatok ellenőrzése után tudjuk megadni, aminek átfutási ideje akár néhány nap is lehet, ezért nem biztos, hogy első belépéskor rögtön látni fogja. 
  • Amennyiben többszöri bejelentkezés után sem jelenik meg a kedvezményes ár, kérjük lépjen kapcsolatba a kapcsolattartóval. 
  • A kedvezményes ár feltétele a minimum rendelési érték elérése, amely mértékéről az alábbi táblázatban tájékozódhat:

 

Mininimum rendelési érték
 KERESKEDŐKNEK bruttó 10.000 Ft

Amíg a rendelés leadása során az érték nem éri el a minimum összeget, a rendszer nem engedi véglegesíteni a rendelést. Amennyiben mégis kevesebb értékben szeretne vásárolni, kérjük változtassa meg vásárlói besorolását, vagy jelezze ezen szándékát kapcsolattartónk felé. Ebben az esetben viszont az adott kedvezményt nem tudjuk biztosítani a megrendelésére.


Szállítás:

Kereskedelmi vásárlóink részére a szállítás futárszolgálattal történik, amely bizonyos rendelési érték felett és meghatározott súlyhatárok betartása mellet ingyenes. További információért töltse ki a jelentkezési űrlapot.

A futárszolgálaton kívül megrendelését átveheti személyesen is, közvetlenül a raktárunkból. A raktári átvétel minden esetben INGYENES. Amennyiben ezt a lehetőséget választja, kérjük lépjen kapcsolatba velünk az átvételi időszak egyeztetése céljából. Fontos, hogy az elérhetőségeknél megadott cím irodánk címe, raktárunk nem azon a címen van, így a személyes átvétel sem a Monostori út 15. szám alatt történik. 


Termékek elérhetősége:

Oldalunkon lévő összes aktív termék rendelhető, amelyekből mindig elérhető raktárkészletet tartunk. Előfordulhat azonban, hogy néhány termék éppen készlethiányos, vagy 1-2 db-os raktárkészlettel rendelkezik. Amennyiben többet szeretne rendelni ezekből a termékekből, kérjük keressen meg minket pontos kérésével e-mailben.


VISZONTELADÓI JELENTKEZÉS ŰRLAP

Kitöltés előtt regisztráljon áruházunkba www.n-line.hu/regisztracio oldalon

Név
Cég
Beosztás
Regisztrációnál használt e-mail cím (Amennyiben még nem regisztrált, abban az esetben https://n-line.hu/shop_reg.php )
E-mail cím kapcsolattartáshoz, amennyiben más, mint a regisztráció során használt
Telefonszám
Milyen termékek iránt érdeklődik leginkább?
Hol árusítja termékeiket?
Online áruház
Fizikai bolt
Mindkettő
Fizikai bolt címe:
Online áruház címe: https://
Regisztráció a webáruházba megtörtént? (Csak regisztráció után tudjuk jelentkezését befogadni)
Igen. Régi vásárló vagyok, de szeretnék viszonteladó lenni
Igen. Sikeresen regisztráltam céges adataim megadásával.
mypos_eu