L'Arbre Vert folyékony öko mosószer kapszula Friss téli szellő 22db

L'Arbre Vert folyékony öko mosószer kapszula Friss téli szellő 22db

A L'Arbre Vert hipoallergén mosószerkapszula, természetes alapanyagokból készült, növényi szappannal. A kapszula könnyű és hatékony mosást tesz lehetővé. A vízben gyorsan oldódó filmrétegnek köszönhetően a kapszula a mosás megkezdésekor azonnal felszabadítja hatóanyagait. Fehér és színes ruhákhoz használható. Az SCCNFP ajánlása szerint kifejlesztett L'Arbre Vert hipoallergén mosószert az allergia kockázatának minimalizálására tervezték. Nem tartalmaz optikai fehérítőket, színezékeket, metil-izotiazolinonokat vagy származékokat (MIT). Ezt a terméket az ARCAA (Association de Recherche Clinique en Allergologie et Asthmologie) független allergológus orvosai jóváhagyták. Már 30°C-tól hatékony, csökkentve ezzel a felhasznált energia mennyiségét. Friss, téli szellő illattal. Utántöltő is kapható, tegyünk együtt környezetünkért a tudatos választással! A készítményt nem tesztelték állatokon. Újrahasznosítható csomagolás.

L'Arbre Vert
6 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 300 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Kiszerelés: 580,8 g (22 kapszula) = 22 mosás

1 kapszula=26,4 g


Felhasználási javaslatok

Ajánlott hőmérséklet 30 °C.

Helyezze a L'Arbre Vert mosókapszulát a gép dobjába, majd tegye bele a mosni kívánt ruhákat!

Nagyon kemény víz vagy erősen szennyezet ruhákhoz helyezzen 2 mosókapszulát gép dobjába, majd tegye bele a mosni kívánt ruhákat!

A 4,5 kg-nál nagyobb kapacitású gépeknél 2 mosókapszulát használjon.


Figyelmeztetés:

Ha maradványok maradnak a ruhákon, egyszerűen öblítse ki forró vízzel. Ne hagyja gyermekek számára elérhető közelségben! Ne tegye az adagot a termék tartályába! Ne használja kézmosásra! Száraz kézzel kezelje! Minden használat után szorosan zárja le a dobozt! Használat után mosson kezet! Ne nyissa ki, ne tépje fel, ne törje össze és ne lyukassza ki!


Amennyiben öblítőre van szüksége, használjon L’Arbre Vert öko textilöblítőt a mosáshoz. Foltok előkezeléséhez ajánljuk a L'Arbre Vert öko folttisztító gélünket. Ezzel a környezetbarát termékkel nemcsak az energiafogyasztást csökkentheti, de a vízszennyezést is. Válogassa ruháit mindig szín, szennyeződés foka és a textil minősége szerint! Töltse meg teljesen mosógépét! Az adagolásnál vegye figyelembe a víz keménységét és a ruha szennyezettségét!


Összetétel:
>30% nem ionos felületaktív anyag; 5-15% anionos felületaktív anyag, szappan, enzimek (amylase, protease, celluláz), illatanyag.

Hasonló termékek
Adatok
Terméktípus
Mosószerkapszula
Előállítás
Öko
Megoldás
Fehér ruhák, Színes ruhák
Alkalmazási hely
Ruhák
Alapanyag
min. 90% természetes
Illat
Friss
Kiszerelés
22 db
EAN
3450601036774
Vélemények
mypos_eu