L'Arbre Vert öko fürdőszobai tisztító 740ml

Utolsó darab
L'Arbre Vert öko fürdőszobai tisztító 740ml

A L'Arbre Vert hipoallergén fürdőszobai tisztítószer a fehér ecet erejével megbirkózik vízkőnyomokkal, tökéletesen megtisztítja fröccsenő víznek kitett felületeket mint a zuhanyzók és zuhanykabinok, fürdőkádak, mosdókagylók és csapok, a zománc, rozsdamentes acél és csempézett felületeket egyaránt. Ez az ökológiai vízkőoldó spray a fehér ecet hatásának köszönhetően hatékonyan szagtalanítja és vízkőmentesíti fürdőszobáját. A szórófejjel a célzott felületeken nagyobb hatékonyságot érünk el és így gazdaságos a használata.  A L’Arbre Vert terméke az Európai Unió ökocímke környezetvédelmi kritériumainak megfelel. Nyilvántartási szám: FR/020/003.


Kartonos kiszerelés Kereskedőknek: 8 db/Karton

L'Arbre Vert
2 115 Ft
A vásárlás után járó pontok: 106 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Biztonsági adatlap
Részletek

Felhasználási javaslat: Fordítsa a fehér kis kupakot a „spray” jelhez, permetezze a terméket közvetlenül a tisztítandó felületre, hagyja hatni 10 percig, majd nedves szivaccsal dörzsölje meg, és öblítse le tiszta vízzel! Az élelmiszerrel közvetlenül érintkező felületeken történő alkalmazását követően a felületet kötelező ivóvíz minőségű vízzel leöblíteni!


Összetétele: A 648/2004/CE számú Európai Rendelet alapján fehér ecet; <5 % anionos felületaktív anyag, nem ionos felületaktív anyag; illatanyag

Hasonló termékek
Adatok
Terméktípus
Tisztítószer
Előállítás
Öko
Megoldás
Vízkőtlenítés, Felület tisztítás
Alkalmazási hely
Fürdőszoba
Alapanyag
min. 90% természetes
Illat
Friss
Kiszerelés
740 ml
EAN
3450601013638
Raktárkészlet
Utolsó darab
Vélemények
Biztonsági adatlap

Termék biztonsági adatlapja innen letölthető:

Arbre_Vert_Vizkooldo_Biztonsagi_adatlap.pdf

mypos_eu