Cauvin Bio extra szűz olívaolaj 750ml

-25%
Cauvin Bio extra szűz olívaolaj 750ml

Arany színű, extra szűz olívaolaj, mely a déli, mediterrán étrend alapja édes, enyhén borsos ízvilágával. A Spanyolországból érkező olívaolajat hidegen sajtolják. Tökéletes kenyér, salátaöntet és egyéb saláták ízesítésére. Sütéshez és főzéshez, ízesítéshez is jól használható, köszönhetően a minőségi alapanyagoknak.


Kartonos kiszerelés kereskedőknek: 12 db/karton

Cauvin
8 890 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

6 668 Ft
A vásárlás után járó pontok: 43 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Recept
Részletek

Átlagos tápérték tartalom 100g:
Energia 3700 kJ/900 kcal;
Zsír: 100g, melyből telített zsírsavak 17g, egyszeresen telítetlen zsírsavak 71g, többszörösen telítetlen zsírsavak 12g;
Szénhidrát: 0g, melyből cukrok 0g;
Rost: 0g;
Fehérje: 0g;
Só: 0g


Származási hely: Tunézia


Fénytől védve, hűvös helyen tartandó! Felbontás után 6 hónapon belül fogyasztható.

Hasonló termékek
Adatok
Terméktípus
Olívaolajok
Előállítás
BIO, Hidegen sajtolt, Extra szűz
Megoldás
Vegán, Vegetáriánus
Alkalmazási hely
Főzés, Dressing, Sütés
Alapanyag
Olívaolaj
Kiszerelés
750 ml
EAN
3336590083756
Vélemények
Recept

Eper saláta olívaolajjal

4 személyre

Elkészítési idő: 10 perc


Az eper a világ egyik legegészségesebb gyümölcse, igazi szupergyümölcs.
Egy nagy bögre eper már fedezi átlagos napi C-vitamin szükségletünket. A C-vitaminon kívül különösen jó forrása a mangánnak, ezen kívül jelentős mennyiségű rostot valamint jódot, káliumot, biotint, magnéziumot, A-, B1-, B2-, B6-Vitamint, folsavat és E-vitamint is tartalmaz. Rendkívül kalóriaszegény, így fogyókúrázók nagy kedvence is.

Kiváló immunerősítő és gyulladáscsökkentő, fokozza a kollagén termelődését, így segít a ráncok kialakulásának megelőzésében. Csökkenti a koleszterinszintet és a magas vérnyomást, védi a szem és a szív egészségét.

Kutatási eredmények szerint a rendszeres eper fogyasztás segít ellensúlyozni a stressz okozta negatív folyamatokat illetve a korral járó memóriavesztés mértékét is csökkentheti.

Ez a recept Cauvin Bio extra szűz olívaolajjal készült.

Eper saláta olívaolajjal

 

Hozzávalók:

  • 500g eper
  • 1 evőkanál Cauvin Bio extra szűz olívaolaj
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 citrom lereszelt héja
  • 2 evőkanál porcukor

Elkészítés:

  1. Vágjuk félbe a megmosott epreket.
  2. Keverjük össze a többi összetevővel, majd hűtőben tároljuk.
mypos_eu