L'Arbre Vert Folyékony mosószer kapszula növényi szappannal, 22db

Raktárkészlet: 8 db
L'Arbre Vert Folyékony mosószer kapszula növényi szappannal, 22db
L'Arbre Vert folyékony öko mosószer koncentrátum 22 mosáshoz, fehér és színes ruhákhoz egyaránt, gépi mosáshoz. 1 kapszula = 1 mosás
Kartonos kiszerelés kereskedőknek: 8 db/karton
3 899 Ft
A vásárlás után járó pontok: 39 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
A kapszulával történő adagolással a mosás egyetlen, könnyű mozdulat. A vízben oldódó film kapszula nem hagy maradékot sem a gépben, sem pedig a ruhákon. 30 0C-on gyorsan feloldódik és a mosás kezdetétől fogva biztosítja az optimális hatékonságot, megőrízve a ruhák minőségét és színét. Összetételének köszönhetően a textil megőrzi eredeti lágyságát és minimalizálódik a bőr irritációjának a kockázata.
Használat
Helyezze a kapszulát közvetlenül a mosogép dobjába a ruhák közé, ne tegye a gép mosószer adagoló rekeszébe! Válassza az előmosás nélküli programot! Erősen szennyezett, valamint 4,5 kg-nál nagyobb ruhák esetén használjon 2 db kapszulát.
Ne használja a kapszulát kézi mosáshoz! A kapszulát száraz kézzel fogja meg, ne nyissa fel, ne törje össze, ne szakítsa ki. Használat után zárja vissza a doboz fedelét! A kapszula felszíne keserű anyaggal van bevonva a gyerekek véletlen lenyelésének megőrzése érdekében, ezért használat után mindig mosson kezet!
1 kapszula=26,4 g

Összetétel
A 648/A L’Arbre Vert terméke az Európai Unió ökocímke környezetvédelmi kritériumainak megfelel. Nyilvántartási szám: ES-CAT/006/0012004/CE számú Európai Rendelet alapján >30% nem ionos felületaktív anyag; 5-15% anionos felületaktív anyag, szappan; enzimek (amylase, protease, celluláz); illatanyag.

Adatok
Kiszerelés
22 db
Terméktulajdonságok
L'Arbre Vert, mosás, öko, kapszula, hipoallergén, természetes,
EAN
3450601026058
Raktárkészlet
8 db
Cikkszám
3450601026058
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!