L'Arbre Vert Öko mosogatógép tabletta citrom illattal, 30db

Raktárkészlet: 38 db
L'Arbre Vert Öko mosogatógép tabletta citrom illattal, 30db
Minden az egyben L'Arbre Vert mosogatógép tabletta vízben oldódó fóliában, öblítő és só funkcióval kellemes citrom illattal. Egyszerre tisztít, öblít és biztosítja a természetes ragyogást már 45°C-on. 30 alkalomra elgendő tabletta.
Kartonos kiszerelés: 7 db/karton
Márkanév:
L'Arbre Vert
2 999 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Az L'Arbre Vert mosogatógép tabletta különösen hatákony azokon a területeken ahol a víz keménysége közepes, vagyis <25°TH. Ebben az esetben nem szükséges öblítőszer és só használata. Ha a víz keménysége legalább 25°TH, akkor a gyártó szerinti utasításnak megfeleően járjon el és használjon öblítőszert, valamint sót, hogy elkerülje a vízkő lerakódást. A maximális hatékonyság érdekében tartsa be a mosogatógép használatának szabályait.
Használat
Fóliával együtt helyezze a tablettát száraz kézzel a gép mosószeres rekeszébe. A fólia vízben oldódó, nem kell eltávolítani. Előmosásnál ne használjon tablettát. Alacsony hömérsékleten, maximum 50°C-on mosogasson. Tartsa be az ajánlott adagra vonatkozó utasításokat, az energiafogyasztás, a vízszennyezés és a környezetszennyezés csökkentése érdekében. A poharakat speciális programon mosogassa. Ne használja kristály poharak, kézzel készített porcelánok, alumínium-, fa-, valamint ezüsttel, illetve arannyal díszített tárgyak mosogatására.
Összetétel
A 648/2004/CE számú Európai Rendelet alapján Nátrium-hirdogén-karbonát; 5-15% oxigénes fehérítőszer; <5% polikarboxilát, nem ionos felületaktív anyag; enzimek (amylase, protease); illatanyag

A L’Arbre Vert terméke az Európai Unió ökocímke környezetvédelmi kritériumainak megfelel. Nyilvántartási szám: DK/015/001.
Adatok
Kiszerelés
30 db
Terméktulajdonságok
L'Arbre Vert, mosogatás, öko, tabletta, gépi, többfunkciós, citrom, természetes
EAN
3450601028472
Raktárkészlet
38 db
Cikkszám
3450601028472
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!