Keverjük össze a langyos vizet az élesztővel majd hagyjuk állni 5 percig
Egy nagy tálban keverjük össze a lisztet és a tejet, adjuk hozzá a maradék vizet, a Cauvin Arbequina olívaolajat, a sót, és az enyhén felvert tojásfehérjét
Fedjük le langyos ruhával és hagyjuk kelni másfél óráig. A tésztának kétszeresére kell dagadnia
Gyúrjuk át jól a tésztát, hogy minden levegő kimenjen belőle. Hajtsuk többször össze, majd osszuk 6 egyenlő részre. Formáljunk lyukat mindegyik közepébe az ujjunkkal
Fedjük le és hagyjuk állni 15 percig
Melegítsük elő a sütőt 210 fokra
Forraljunk egy lábasban vizet, majd a forrásban lévő vízbe rakjuk bele a bageleket párolódni. (meg kell duzzadniuk a vízben.)
A megduzzadt bageleket tegyük olajozott sütőpapírra, kenjük be tojással majd szórjuk meg mákkal, szezámmal stb.
Süssük kb. 20-25 percig amíg aranybarnák nem lesznek
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.