Tengeri keszeg ceviche
Peru legnépszerűbb étele, könnyen, főzés nélkül elkészíthető.
Ez a recept Cauvin organic sárgarepce olajjal készült
Tengeri keszeg ceviche
6 adag
Hozzávalók:
- 800 g tengeri keszeg filé
- 20 cl kókusztej
- 1 nagy hagyma
- 1 chili paprika
- 3 lime
- 5 evőkanál Cauvin organic szűz sárgarepce olaj
- só, bors
Elkészítés:
- Vágjuk fel a tengeri keszeget vékony szeletekre
- Aprítsuk fel a hagymát és a chili paprikát
- Facsarjuk ki a lime levét
- Egy keverőtálba öntsük össze a felszeletelt halat a hagymával és a chilivel
- Öntsük rá a lime levét, a Cauvin organikus szűz sárgarepce olajat és kókusztejet
- Fűszerezzük sóval és borssal
- Tegyük a hűtőbe bő egy órára pácolódni
- Helyezzük tányérra és tálaljuk minél előbb