Tengeri keszeg ceviche

Tengeri keszeg ceviche

Peru legnépszerűbb étele, könnyen, főzés nélkül elkészíthető.

Ez a recept Cauvin organic sárgarepce olajjal készült

Tengeri keszeg ceviche

 6 adag

 

 Hozzávalók:

  • 800 g tengeri keszeg filé
  • 20 cl kókusztej
  • 1 nagy hagyma
  • 1 chili paprika
  • 3 lime
  • 5 evőkanál Cauvin organic szűz sárgarepce olaj
  • só, bors

 Elkészítés:

  1. Vágjuk fel a tengeri keszeget vékony szeletekre
  2. Aprítsuk fel a hagymát és a chili paprikát
  3. Facsarjuk ki a lime levét
  4. Egy keverőtálba öntsük össze a felszeletelt halat a hagymával és a chilivel
  5. Öntsük rá a lime levét, a Cauvin organikus szűz sárgarepce olajat és kókusztejet
  6. Fűszerezzük sóval és borssal
  7. Tegyük a hűtőbe bő egy órára pácolódni
  8. Helyezzük tányérra és tálaljuk minél előbb