Kecskesajt saláta
Ez a recept Cauvin balzsamecet valamit Cauvin organikus fűszerező repce és olívaolaj felhasználásával keszült.
Kecskesajt saláta
4 adag
Hozzávalók:
- 1 saláta (tölgyfalevél, madársaláta, fordros endívia stb.)
- 150 g felkockázott bacon
- 1 henger kecskesajt
- 2 paradicsom
- 1 baguette (felváltható bármilyen másik kenyérrel)
- 3 evőkanál Cauvin organikus fűszerező repce és olívaolaj
- 1 evőkanál Cauvin balzsamecet
Elkészítés:
- Melegítsük el a sütőt 200 fokra
- Mossuk meg a salátát
- Mossuk meg a paradicsomot és szeleteljük fel
- Egy serpenyőben pirítsuk meg a bacont
- Szeleteljük fel a sajtot és helyezzük rá kenyérszeletekre. Tegyük be a sütőbe 5 percre, hogy a sajt megolvadjon
- Helyezzük el egy tányéron a salátát, a paradicsomot a bacont majd helyezzük rá az olvadt sajtos kenyérszeleteket
- Hintsük be Cauvin balzsamecettel valamint Cauvin organikus fűszerező repce és olívaolajjal