Avokádós, paradicsomos, fetasajtos saláta
Ez a recept Cauvin Mediterrán 4 olajleverékkel készült
Avokádós, paradicsomos, fetasajtos saláta
4 adag
Hozzávalók:
- 400g bébispenót
- 2 érett avokádó
- 200 g fetasajt
- 200 g koktélparadicsom
- 3 evőkanál Cauvin Mediterrán 4 olajkeverék
- 200 g zöld vagy fekete olívabogyó
- só, bors
Elkészítés:
- Öblítsük le majd csepegtessük le a bébispenótot ezután helyezzük közvetlenül a tányérra
- Felezzük el az avokádókat majd távolítsuk el a magot és pucoljuk meg. Szeleteljük kis darabokra
- Mossuk meg és vágjuk félbe a koktélparadicsomokat
- Kockázzuk fel a fetasajtot
- Helyezzük az összes összetevőt a tányérra
- Öntsük egy tálba a 3 evőkanál Cauvin Mediterrán 4 olajkeveréket és fűszerezzük sóval borssal
- Locsoljuk az öntetet a salátára