Focaccia koktélparadicsommal
Ez a recept Cauvin Arbequine olajjal készült
Focaccia koktélparadicsommal
4 adag
Hozzávalók:
a focacciához:
- 25 cl víz
- 20 g sütőélesztő
- 420 g liszt
- 4 cl Cauvin Arbekin olaj
a feltéthez:
- egy marék koktélparadicsom
- 2 gerezd fokhagyma
- oregánó
- só, bors
- Cauvin Creative fenyőmag és bazsalikom olaj
Elkészítés:
Focaccia:
- Melegítsük elő a sütőt 200 fokra
- Egy nagy tálba keverjük össze a langyos vizet az élesztővel
- Adjuk hozzá a lisztet, a sót és az Cauvin arbekin olajat. Keverjük össze a kezünkkel.
- Gyúrjuk össze a tésztát
- Terítsük ki a tésztát sütőpapírra a kezünkkel
- Terítsük le és hagyjuk kelni 30 percig
- Süssük 200 fokon 15-20 percig
Feltét:
- Vágjuk félbe a koktélparadicsomokat, pucoljuk meg a fokhagymát és daraboljuk fel
- Pirítsuk meg egy serpenyőben Cauvin Creative fenyőmag és bazsalikom olajon a hagymát és a koktélparadicsomot.
- Pirítsuk 5 percig
- Fűszerezzük sóval, borssal, oregánóval
- Öntsük rá a focacciára és tálalhatjuk