
Quinoás, grillezett padlizsános saláta
Ez a recept Cauvin Bio lenolajjal, Cauvin Bio balzsamecettel, valamint Cauvin Selection Bio szűretlen extra szűz olívaolajjal készült.
Quinoás és grilezett padlizsános saláta
4 adag
Hozzávalók:
- 200g quinoa
- 2 padlizsán
- 100g szárított paradicsom
- 100g fetasajt
- 150g bébispenót
- 1 hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál Cauvin Selection Bio szűretlen extra szűz olívaolaj
- 8 evőkanál Cauvin Bio Lenolaj
- 3 evőkanál Cauvin Bio balzsamecet
- 1 evőkanál mustár
- só, bors
Elkészítés:
- Forraljunk fel egy lábosban nagy mennyiségű vizet és főzzük meg a quinoát a csomag hátoldalán található leírás szerint
- Szeleteljük fel a padlizsánt
- Hámozzuk meg és aprítsuk a hagymát és a fokhagymát
- Egy serpenyőben melegítsük fel a Cauvin Selection Bio szűretlen extra szűz olívaolajat
- Pirítsuk meg a hagymát és grillezzük meg a padlizsánokat. Tegyük félre hűlni