Grillezett rák vanília szószban

Grillezett rák vanília szószban

Ez a recept Cauvin Bio fehérborecettel valamint Cauvin Bio extra szűz repceolajjal készült

Grillezett rák vanília szószban

 

6 adag

 

Hozzávalók:

  • 24 közepes méretű rák
  • 1 és fél rúd vanília
  • 2 evőkanál Cauvin Bio fehérborecet
  • Cauvin Bio extra szűz repceolaj
  • 125 ml kókusztej
  • szezonális zöldségek

 

Elkészítés:

  1. Rakjunk egy kevés Cauvin Bio extra szűz repceolajat egy serpenyőbe és azon pirítsuk meg a rákokat a vaníliával
  2. Félidőnél forgassuk meg a rákokat, hogy mindkét fele aranybarnára tudjon sülni majd adjuk hozzá a zöldségeket
  3. Távolítsuk el a rákokat és a zöldségeket a serpenyőből és öntsük bele a Cauvin Bio fehérborecetet
  4. A fél rúd vaníliát adjuk hozzá a kókusztejhez
  5. A tálalás előtt a vaníliás kókusztejet helyezzük egy szifonba és rázzuk jól össze