Grillezett rák vanília szószban
Ez a recept Cauvin Bio fehérborecettel valamint Cauvin Bio extra szűz repceolajjal készült
Grillezett rák vanília szószban
6 adag
Hozzávalók:
- 24 közepes méretű rák
- 1 és fél rúd vanília
- 2 evőkanál Cauvin Bio fehérborecet
- Cauvin Bio extra szűz repceolaj
- 125 ml kókusztej
- szezonális zöldségek
Elkészítés:
- Rakjunk egy kevés Cauvin Bio extra szűz repceolajat egy serpenyőbe és azon pirítsuk meg a rákokat a vaníliával
- Félidőnél forgassuk meg a rákokat, hogy mindkét fele aranybarnára tudjon sülni majd adjuk hozzá a zöldségeket
- Távolítsuk el a rákokat és a zöldségeket a serpenyőből és öntsük bele a Cauvin Bio fehérborecetet
- A fél rúd vaníliát adjuk hozzá a kókusztejhez
- A tálalás előtt a vaníliás kókusztejet helyezzük egy szifonba és rázzuk jól össze