Tagliatelle szarvasgombás szőlőmagolajjal és pecorinovál
Ez a recept Cauvin szarvasgombás szőlőmagolajjal készült
Tagliatelle szarvasgombás szőlőmagolajjal és pecorinóval
4 adag
Hozzávalók:
- 400g tagliatelle
- 90g reszelt pecorino sajt
- 2 evőkanál Cauvin szőlőmagolaj szarvasgombával
- 2 evőkanál crème fraîche
Elkészítés:
- Főzzük meg a tagliatellet a csomagolás hátulján látható leírás alapján
- Szűrjük le a tésztát és őrizzük meg a főzővizet
- Keverjük össze a pecorinot és a crème fraîchet majd fűszerezzük borssal
- Adjunk hozzá egy kis főzővizet, hogy egyenletes krémet kapjunk
- Adjunk hozzá a szószt a tésztához és keverjük össze
- Tálalásnál hintsük be Cauvin szarvasgombás szőlőmagolajjal