Marha wok ropogós zöldségekkel

Marha wok ropogós zöldségekkel

Ez a recept Cauvin olívaolajjal és Cauvin Bio Omega mediterrán 4 olajkeverékkel készült

Marha wok ropogós zöldségekkel

4 adag

 

Hozzávalók:

  • 200g marha
  • 1 répa
  • 150g lapos bab
  • 1 sárga kaliforniai paprika
  • 250g csiperke
  • 2 evőkanál Cauvin The original olívaolaj
  • 1 evőkanál Cauvin Bio Omega mediterrán 4 olajkeverék
  • 2 evőkanál szójaszósz
  • 1 hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • só, bors

 

Elkészítés:

  1. Forraljunk fel egy nagy lábas vizet
  2. Vágjuk le a bab elejét és végét majd főzzük 10 percig
  3. Pucoljuk meg a répát és vágjuk vékony csíkokra
  4. Csíkozzuk fel a kaliforniai paprikát
  5. Készítsük el a csiperkét : pucoljuk meg, szedjük le a héját és szeleteljük fel
  6. Aprítsuk fel a hagymát és a fokhagymát
  7. Vágjuk fel a marhát 1 centis darabokra
  8. Egy wokban melegítsük fel a Cauvin The original olívaolajat keverve a Cauvin Bio Omega mediterrán 4 olajkeverékkel
  9. Pirítsük meg a hagymát és a fokhagymát utána adjuk hozzá a répát és a kaliforniai paprikát. Majd adjuk hozzá a gombát és a babot
  10. Amikor a zöldségek megfőttek adjunk hozzá szójaszószt
  11. Végül adjuk hozzá a marhahúst és fűszerezzük sóval, borssal. Amikor a marha is megfőtt tálalásra kész