Marha wok ropogós zöldségekkel
Ez a recept Cauvin olívaolajjal és Cauvin Bio Omega mediterrán 4 olajkeverékkel készült
Marha wok ropogós zöldségekkel
4 adag
Hozzávalók:
- 200g marha
- 1 répa
- 150g lapos bab
- 1 sárga kaliforniai paprika
- 250g csiperke
- 2 evőkanál Cauvin The original olívaolaj
- 1 evőkanál Cauvin Bio Omega mediterrán 4 olajkeverék
- 2 evőkanál szójaszósz
- 1 hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
Elkészítés:
- Forraljunk fel egy nagy lábas vizet
- Vágjuk le a bab elejét és végét majd főzzük 10 percig
- Pucoljuk meg a répát és vágjuk vékony csíkokra
- Csíkozzuk fel a kaliforniai paprikát
- Készítsük el a csiperkét : pucoljuk meg, szedjük le a héját és szeleteljük fel
- Aprítsuk fel a hagymát és a fokhagymát
- Vágjuk fel a marhát 1 centis darabokra
- Egy wokban melegítsük fel a Cauvin The original olívaolajat keverve a Cauvin Bio Omega mediterrán 4 olajkeverékkel
- Pirítsük meg a hagymát és a fokhagymát utána adjuk hozzá a répát és a kaliforniai paprikát. Majd adjuk hozzá a gombát és a babot
- Amikor a zöldségek megfőttek adjunk hozzá szójaszószt
- Végül adjuk hozzá a marhahúst és fűszerezzük sóval, borssal. Amikor a marha is megfőtt tálalásra kész