Cézár saláta
Ez a recept Cauvin szőlőmagolajjal, valamint Cauvin Bio omega mediterán 4 olajkeverékkel készült
Cézár saláta
Hozzávalók:
a salátához:
- 1 fej saláta
- 2 paradicsom
- 5 szelet kenyér
- 25 g parmezán forgács
- 2 evőkanál Cauvin Szőlőmagolaj
- 3-4 szelet csirkemellfilé
az öntethez:
- 20g reszelt parmezán sajt
- 1 evőkanál mustár
- 1 evőkanál kapor
- fél citrom leve
- só, bors
- 10cl Cauvin Bio Omega mediterran 4 olajkeverék
Elkészítés:
- Melegítsük elő a sütőt 210 fokra. Kockázzuk fel a kenyeret és rakjuk be 5 percre sülni
- Szeleteljük fel a csirkemellet és forgassuk bele Cauvin szőlőmagolajba
- Mossuk meg a salátát és a paradicsomot és vágjuk fel
- Az öntethez keverjük össze a reszelt parmezánt, a kaprot, a mustárt és a citrom levét
- Fűszerezzük sóval, borssal, majd adjuk hozzá a Cauvin Bio Omega mediterran 4 olajkeveréket
- Keverjük össze a salátát, a csirkét, a krutont és öntsük nyakon az öntettel