Cézár saláta

Ez a recept Cauvin szőlőmagolajjal, valamint Cauvin Bio omega mediterán 4 olajkeverékkel készült

Cézár saláta

Hozzávalók:

a salátához:

  • 1 fej saláta
  • 2 paradicsom
  • 5 szelet kenyér
  • 25 g parmezán forgács
  • 2 evőkanál Cauvin Szőlőmagolaj
  • 3-4 szelet csirkemellfilé

az öntethez:

  • 20g reszelt parmezán sajt
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 evőkanál kapor
  • fél citrom leve
  • só, bors
  • 10cl Cauvin Bio Omega mediterran 4 olajkeverék

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a sütőt 210 fokra. Kockázzuk fel a kenyeret és rakjuk be 5 percre sülni
  2. Szeleteljük fel a csirkemellet és forgassuk bele Cauvin szőlőmagolajba
  3. Mossuk meg a salátát és a paradicsomot és vágjuk fel
  4. Az öntethez keverjük össze a reszelt parmezánt, a kaprot, a mustárt és a citrom levét
  5. Fűszerezzük sóval, borssal, majd adjuk hozzá a Cauvin Bio Omega mediterran 4 olajkeveréket
  6. Keverjük össze a salátát, a csirkét, a krutont és öntsük nyakon az öntettel