Újdonságok
Akciók
695394|0
Háztartás
686888|0
Szépségápolás
859803|0
Baba ápolás
116402|0
Élelmiszerek
9999999332708|557763
Blog
Belépés
Profil
Kedvencek
A kosár üres
Összesen:
0 Ft
Újdonságok
Akciók
Háztartás
Mosás
Mosószerek
Textilöblítők
Folttisztítók
Színvédő kendők
Mosogatás
Kézi mosogatás
Gépi mosogatás
Háztartási tisztítószerek
Általános tisztítószerek
Fürdőszobai és WC tisztítószerek
Konyhai tisztítószerek
Ablak tisztítószerek
Padlótisztító szerek
Több
Háztartási eszközök
Törlés
Súrolás
Száraz padlótisztítás
Nedves padlótisztítás
Gumikesztyűk
Több
Háztartási kiegészítők
Légfrissítők
Fogvájók
Fóliák és tasakok
Szemeteszsákok
Vákuumzsákok
Szépségápolás
Általános higiénia
Szappanok
Kézfertőtlenítők
Antibakteriális törlőkendő
Nedves toalettpapír
Testápolás
Testápolók
Tusfürdők
Habfürdők, Fürdősók
Intim mosakodók
Dezodorok, Roll-onok
Több
Hajápolás
Samponok
Balzsamok
Hajlakkok
Gyerek
Hajápoló sprayk
Arcápolás
Arckrémek
Arctisztítás
Fürdőszobai kiegészítők
Szivacsok és Masszázs termékek
Körömkefék, Kefék
Baba ápolás
Nedves törlőkendők
Baba fürdetők, tusfürdők
Élelmiszerek
Mézek és Szirupok
Olajok és Ecetek
Bio élelmiszerek
Blog
Tippek, tanácsok
Receptek
0 Ft
0
Receptek
Lecsó
2021.05.25 10:48
Ez a recept Cauvin Biológiai extraszűz olívaolajjal készült
Lecsó
4 adag
Hozzávalók:
4 paradicsom
2 padlizsán
2 hagyma
1 kaliforniai paprika
1 cukkini
2 gerezd fokhagyma
rozmaring, kakkukfű
Cauvin Biológiai extra szűz olívaolaj
Elkészítés:
Mossuk meg a zöldségeket
Szeleteljük fel a cukkinit, a padlizsánt, és a kaliforniai paprikát.
Hámozzuk meg a paradicsomot, szeleteljük fel, majd a hagymákat is
Melegítsük fel a
Cauvin Biológiai extra szűz olívaolajat
egy serpenyőben és pirítsuk meg benne a hagymát
Adjuk hozzá a padlizsánt, majd a paprikát. Vegyük lejjebb a hőfokot és főzzük 7 percig
Adjuk hozzá a cukkinit majd azt is főzzük 6 percig
Végül a paradicsomot is, és fűszerezzük sóval, borssal, rozmaringgal és kakukkfűvel ízlés szerint
Ezek után alacsony lángon, lefedve főzzük tovább 20 percig
Vissza
Hírlevél
Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az
Adatkezelési tájékoztató
t.
Re email
Cookie beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az
Adatkezelési tájékoztató
ban foglaltakat.
Nem engedélyezem
Cookie beállítások