Lecsó
Ez a recept Cauvin Biológiai extraszűz olívaolajjal készült
Lecsó
4 adag
Hozzávalók:
- 4 paradicsom
- 2 padlizsán
- 2 hagyma
- 1 kaliforniai paprika
- 1 cukkini
- 2 gerezd fokhagyma
- rozmaring, kakkukfű
- Cauvin Biológiai extra szűz olívaolaj
Elkészítés:
- Mossuk meg a zöldségeket
- Szeleteljük fel a cukkinit, a padlizsánt, és a kaliforniai paprikát.
- Hámozzuk meg a paradicsomot, szeleteljük fel, majd a hagymákat is
- Melegítsük fel a Cauvin Biológiai extra szűz olívaolajat egy serpenyőben és pirítsuk meg benne a hagymát
- Adjuk hozzá a padlizsánt, majd a paprikát. Vegyük lejjebb a hőfokot és főzzük 7 percig
- Adjuk hozzá a cukkinit majd azt is főzzük 6 percig
- Végül a paradicsomot is, és fűszerezzük sóval, borssal, rozmaringgal és kakukkfűvel ízlés szerint
- Ezek után alacsony lángon, lefedve főzzük tovább 20 percig