Kacsamell ibolyával fűszerezve
Ez a recept Cauvin Bio ibolyás olívaolajjal, valamint Cauvin Bio balzsamecettel készült
Kacsamell ibolyával fűszerezve
4 adag
Hozzávalók:
- 2 szelet kacsamell
- 2 evőkanál Cauvin Bio ibolyás olívaolaj
- 1 evőkanál Cauvin Bio Balzsamecet
- 2 evőkanál méz
- só,bors
Elkészítés:
- Egy tálban keverjük össze a Cauvin Bio balzsamecetet, a Cauvin Bio ibolyás olívaolajjal és a mézzel
- Helyezzük a kacsamelleket egy serpenyőbe és locsoljuk meg az olajos keverékkel majd a tetejébe hosszanti vonalba vágjunk csíkokat
- Fűszerezzük sóval, borssal
- Fordítsuk le a kacsamelleket és a kifolyó levet locsoljuk mindig vissza a kacsára
- Félidőnél fordítsuk meg, hogy a másik fele is meg tudjon sülni
- Vegyük le a tűzről és hagyjuk lefedve pár percig
- Ha már kicsit hűlt szeleteljük fel és a főzőlével meglocsolva tálaljuk