Curryben pácolt csirke nyársak
Ez a recept Cauvin Bio currys olívaolajjal készült.
Curryben pácolt csirke nyársak
4 adag
Hozzávalók:
- 500g szeletelt csirke
- 1 citrom leve
- 3 evőkanál Cauvin Bio currys olívaolaj
- só, bors
- curry
- 1 mogyoróhagyma
Elkészítés:
- Kockázzuk fel a csirkét
- Facsarjuk ki a citromlevét
- Vágjuk fel a mogyoróhagymát és pirítsuk meg a Cauvin Bio currys olívaolajban
- Fűszerezzük sóval, borssal, curryvel
- Adjuk hozzá a csirkét folyamatos kevergetés mellett
- Hagyjuk 5 órát a hűtőben pácolódni
- Ha kész nyársaljuk fel őket. Közé rakhatunk zöldségeket pl.: cukkinit, paprikát stb.
- Süssük serpenyőben vagy grillen