Cauvin, az ízek forrása

Házi majonéz

2021.05.20 15:22
Házi majonéz

Ez a recept Cauvin organikus szűz napraforgóolaj valamint Cauvin organikus fehérborecet felhasználásával készült

Házi majonéz

 

 Hozzávalók:

  • 160 ml Cauvin organikus szűz napraforgóolaj
  • 1 tojássárgája
  • 15 g mustár
  • 1 teáskanál Cauvin organikus fehérborecet
  • 1 csipet só
  • 1 csipet bors

 

 Elkészítés:

  1. Egy keverőtálban keverjük össze a tojássárgáját, a mustárt és a Cauvin organikus fehérborecetet
  2. Fűszerezzük sóval és borssal
  3. Keverjük össze majd fokozatosan adjuk hozzá a Cauvin organiikus szűz napraforgóolajat.
  4. Keverjük addig amíg a megfelelő állagot nem érjük el