Cauvin, az ízek forrása

Tagliatelle szarvasgombás szőlőmagolajjal és pecorinovál

2021.05.25 09:21
Tagliatelle szarvasgombás szőlőmagolajjal és pecorinovál

Ez a recept Cauvin szarvasgombás szőlőmagolajjal készült

Tagliatelle szarvasgombás szőlőmagolajjal és pecorinóval

4 adag

 

Hozzávalók:

  • 400g tagliatelle
  • 90g reszelt pecorino sajt
  • 2 evőkanál Cauvin szőlőmagolaj szarvasgombával
  • 2 evőkanál crème fraîche

 

Elkészítés:

  1. Főzzük meg a tagliatellet a csomagolás hátulján látható leírás alapján
  2. Szűrjük le a tésztát és őrizzük meg a főzővizet
  3. Keverjük össze a pecorinot és a crème fraîchet majd fűszerezzük borssal
  4. Adjunk hozzá egy kis főzővizet, hogy egyenletes krémet kapjunk
  5. Adjunk hozzá a szószt a tésztához és keverjük össze
  6. Tálalásnál hintsük be Cauvin szarvasgombás szőlőmagolajjal